Vacature Financieel Medewerker

TijdVoorActie zet jongeren in beweging om zelf het initiatief te nemen om de samenleving vorm te geven, door zich in te gaan zetten voor de mensen in hun omgeving die geen of weinig netwerk hebben. Via lokale vrijwilligersnetwerken worden jongeren enthousiast gemaakt om zich duurzaam in te zetten voor de maatschappij.

Door de groei die TijdVoorActie de laatste jaren heeft doorgemaakt zoeken wij een ervaren financieel medewerker. Een aanpakker die graag nauwkeurig werkt en structuur aanbrengt in dagelijkse werkzaamheden. Je wordt onderdeel van een gedreven en enthousiast team dat elkaar geregeld ontmoet bij inspirerende events.

Taken 

  • Het inboeken, verwerken en toewijzen van inkoopfacturen en declaraties aan de respectievelijke budgethouders
  • Mede zorgdragen voor een correcte en betrouwbare administratie;
  • Ondersteunen bij maand- kwartaal- en jaarafsluitingen;
  • Ondersteuning bij de verwerking van de salarisadministratie;
  • Assisteren bij overige financiële administratieve werkzaamheden

In deze functie leg je verantwoording af aan de Financial Controller.

Ben jij: 

Ben jij op zoek naar een leuke en dynamische werksfeer en beschik jij over:

  • Minimaal enkele jaren relevante werkervaring;
  • MBO diploma niveau 4, financieel-economische richting;
  • Goede kennis van Exact, alsmede MS Office 365 (m.n. Excel);
  • Een positieve werkhouding en een resultaatgerichte instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

En voel jij je thuis binnen een organisatie met een christelijke identiteit? Dan is deze functie misschien wel op jouw lijf geschreven. Jij gaat deel uitmaken van een vernieuwende beweging en een gemotiveerd team van medewerkers die bijdraagt aan de structurele uitvoering van jongeren vrijwilligerswerk.

Wij bieden: 

Een dienstverband voor 24 tot 36 uur in de week (samen spreken we af hoeveel precies), salarisschaal 7 van de CAO Sociaal werk (maximaal €3.581 bruto per maand op basis van 36 uur). Deelname in pensioen van Zorg en Welzijn (PFZW). We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van een jaar, bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Lisette Vermeule financieel controller (tel. 06-58070735) of Hans Hammink financieel adviseur a.i. (tel. 06-51491015) mail je vragen of stuur je sollicitatiebrief met motivatie naar vacature@tijdvooractie.nl vóór 5  april. We zien je reactie graag tegemoet!

 

Meest gelezen