Vacature Financieel Medewerker

TijdVoorActie zoekt een georganiseerde financieel administratief medewerker voor 16 uur per week

Waarom werken als financieel administratief medewerker MDT bij TijdVoorActie?

Als financieel medewerker houd je van aanpakken en je haalt plezier uit het werken met cijfers en administratieve werkzaamheden. Op deze wijze lever je een bijdrage aan onze missie, het activeren van jongeren zodat ze een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving van vandaag en morgen. Je vindt het leuk om te werken in een team met veel dynamiek en ruimte voor eigen initiatief en je bent een spil in de organisatie. Jouw inzet doet ertoe!

Wat je doet?

Je boekt in, verwerkt en controleert binnenkomende en uitgaande facturen en transacties, je controleert de urenregistratie en verzorgt overzichten en interne doorbelastingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van periodieke declaraties van netwerken en scholen en onderhoud je het contact daarover. Het beheren van de debiteuren- en crediteurenadministratie, het overzien van budgetten en bijhouden en mede zorgdragen van een correcte sluitende administratie, is wat we ook van jou verwachten. Je ondersteunt bij maand- en jaarafsluitingen en stelt facturen betaalbaar. Tenslotte bied je ondersteuning aan de personeels- en salarisadministratie. Je werkt veel samen met de controller.

Wat hebben we jou te bieden?

Een afwisselende maatschappelijk relevante rol in een organisatie die volop in ontwikkeling is. In de afgelopen jaren is de organisatie flink gegroeid en zijn er veel nieuwe programma’s en projecten ontwikkeld. Deze voeren we uit in een kantoor waarin ook andere maatschappelijk betrokken organisaties gevestigd zijn, nabij station Ede-Wageningen.

TijdVoorActie gelooft in een samenleving waarin jongeren meedoen en mensen naar elkaar omzien. We werken vanuit christelijke waarden. Er is ruimte voor eigen ontwikkeling. We werken met een digitaal platform TijdVoorLeren, we voeren ontwikkelgesprekken en is er ruimte voor het volgen van cursussen en trainingen. We bieden je een plezierig werkklimaat met regelmatig team- en organisatie uitjes. Je levert een indirecte bijdrage aan interessante en uitdagende programma’s die het verschil maken in levens van jongeren en de samenleving. Het dienstverband is voor 16 uur per week, bij voorkeur verspreid over meer dan 2 dagen in de week, niet aaneengeschakeld.  We bieden een salaris in salarisschaal 6 van de CAO Sociaal Werk (tussen de € 2423,- en €3476,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) op basis van jouw ervaring.

Wat vragen we van jou?

Je hebt oog voor detail en bent communicatief en sociaal goed onderlegd. Daarnaast ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Stressbestendigheid en financieel analytisch inzicht kenmerken jou, evenals gestructureerd en systematisch kunnen werken. Een financieel administratieve opleiding (MBO+ niveau) is handig bij het uitvoeren van deze rol, net als het hebben van ervaring in een vergelijkbare functie en in bezit zijn van goede digitale vaardigheden (Office 365).

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Arie van Otterlo (06-13061501) of mail je vragen of sollicitatie naar vacature@tijdvooractie.nl. Eerst eens een kop koffie of thee drinken ter algemene kennismaking kan natuurlijk ook. We horen graag van je!

Meest gelezen