Doneren

Welkom op onze donatiepagina!

Jongeren zijn van betekenis. En wij geloven in de positieve kracht van jongeren op onze samenleving. Onze stichting zet zich dan ook in voor het creëren van een omgeving waarin jongeren zich gezien, gewaardeerd en uitgenodigd voelen om een positieve bijdrage te leveren. Wij willen jongeren de kans geven om zich te ontwikkelen en actief betrokken te zijn bij het helpen van anderen en het verbeteren van onze samenleving.

Onze visie is duidelijk: we willen jongeren omringen met een omgeving die hen aanmoedigt en waardeert. We willen dat ze zich gewaardeerd voelen voor wie ze zijn en wat ze kunnen bijdragen. We geloven dat jongeren een enorme potentie hebben en dat ze kunnen bloeien als ze de juiste ondersteuning krijgen.

Onze missie is om landelijke en lokale organisaties samen te brengen en te inspireren om jongeren duurzaam te activeren. We willen jongeren aanmoedigen om zich vrijwillig in te zetten voor anderen en voor de samenleving als geheel. Door samen te werken, kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en jongeren de middelen bieden die ze nodig hebben om hun potentieel te bereiken.

Jouw steun is nodig

Om onze missie te realiseren, hebben we jouw steun nodig. Met jouw donatie kunnen we programma's en initiatieven opzetten die jongeren de kans geven om te groeien, te leren en actief bij te dragen aan de maatschappij. We willen hen stimuleren om hun talenten te ontdekken en te gebruiken voor het welzijn van anderen.

Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil. Het stelt ons in staat om jongeren te ondersteunen en hen de middelen te geven die ze nodig hebben om hun potentieel te bereiken. Samen kunnen we de toekomst van onze samenleving vormgeven door jongeren te inspireren en hen de tools te geven om te groeien.

Doe vandaag nog een donatie en help ons om jongeren te activeren en te empoweren. Samen kunnen we een omgeving creëren waarin jongeren bloeien en waarin ze hun kracht kunnen gebruiken om anderen te helpen. Bedankt voor je steun!

Jouw donatie is welkom op:

NL07 RABO 0309 3220 65
Stichting TijdVoorActie