Terugblik Inspiratie-Event 20 jarig bestaan

Een inspirerend perspectief op jongeren in de samenleving én hoe jij en ik daaraan bijdragen

Donderdag 15 juni 2023 vierden we bij TijdVoorActie een mijlpaal van formaat: ons 20-jarig bestaan! Samen met onze netwerkpartners, relaties en andere betrokkenen hebben we een onvergetelijk Inspiratie-event gehad in De Schuilplaats te Ede. Het thema van de dag was 'Een inspirerend perspectief op jongeren in de samenleving én hoe jij en ik daaraan bijdragen'. We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie komst en de geweldige energie die jullie hebben bijgedragen.

Het was een wervelwind van inspiratie en dynamiek, waarbij jongeren en inspirerende sprekers hun ervaringen en inzichten deelden. We hebben genoten van de inspirerende bijdragen van onder andere Rick Schoen, oprichter en directeur van Sociale Gasten, Jolanda van Gerwe, oprichter en directeur van Join Us, en Sharon Stellaard, onderzoeker aan de VU Amsterdam. Hun woorden hebben ons aangemoedigd om door te bouwen aan een uitnodigende omgeving voor jongeren, waarin ze kunnen bloeien en stralen.

Na het plenaire programma konden de bezoekers deelnemen aan interactieve sessies met als thema's 'Er zijn voor jongeren', 'Samenwerken', 'Verbinden van generaties en doelgroepen' en 'een nieuwe financieringsstructuur'. Deze sessies boden waardevolle inzichten en handvatten om gezamenlijk een uitnodigende omgeving voor jongeren te creëren. Het was geweldig om te zien hoe betrokken en enthousiast iedereen was!

Nogmaals, bedankt voor jullie aanwezigheid en bijdrage aan ons jubileumevent.

Yes, samen bouwen we verder aan een uitnodigende omgeving!

Wil jij ook deel uitmaken van deze beweging en een positieve impact hebben op het leven van jongeren? Laat dan je gegevens achter en sluit je aan bij onze community. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jongeren gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Laat je gegevens achter via onderstaande button.

Geniet mee met 20 jaar TijdVoorActie en bekijk de aftermovie van het event.