Aanbod XpertiseCentrum

Het XpertiseCentrum TijdVoorActie heeft de missie om jongeren duurzaam te activeren voor de samenleving. Dat doen we door organisaties te ondersteunen, die op hun beurt jongeren duurzaam verbinden aan vrijwilligersactiviteiten en de samenleving.  

Om dit mogelijk te maken richten we ons op vier expertise thema’s:

  • Jongeren duurzaam activeren
  • Organiseren van lokaal jongeren vrijwilligerswerk
  • Generaties verbinden: jongeren en ouderen
  • Visie op de samenleving van vandaag en morgen

 

Op themaniveau wordt er binnen het XpertiseCentrum samengewerkt met andere organisaties, Vereniging NOV en verschillende ministeries van de Rijksoverheid om gezamenlijke doelen in de samenleven te realiseren. Ook verbinden we ons aan landelijke programma’s door onze expertise in te zetten. De basis is om dit samen met anderen te organiseren en elkaar aan te vullen en te versterken op inhoud en slagkracht.

Kun jij op één van deze thema’s wel hulp gebruiken?
Stuur een berichtje naar het XpertiseCentrum en we denken graag met je mee!

 

Inspiratie event
Het XpertiseCentrum van TijdVoorActie heeft als doel om minimaal 2 keer per jaar een Inspiratie event te organiseren, waarin we organisaties willen inspireren en ondersteunen op onze vier thema’s. Hieronder vind je een korte indruk van ons meest recente Inspiratie event. Benieuwd naar de inhoud van de workshops? Op www.tijdvooractie.nl/event kun je alle informatie terugvinden!