Werken aan je vitaliteit

Waar denk jij aan bij het woord ‘vitaliteit’? Wat roept het bij je op?  Vind je het belangrijk? Of ben je er niet zo mee bezig?  

Doorgaans zijn wij met elkaar, als bevlogen en gedreven pioniers, coördinatoren en medewerkers, ontzettend druk met onze missie: jongeren verbinden aan mensen met geen of weinig netwerk. Ieder van ons levert daar een bijdrage aan. De nood is hoog, er is altijd zoveel te doen. Zoveel mensen en zoveel zaken die aandacht en zorg behoeven…. Heel mooi! Maar wie zorgt er voor jou?  

Als TijdVoorActie vinden we het belangrijk om stil te staan en concreet aan de slag te gaan met jouw vitaliteit. Hoe zorg jij ervoor dat je een gezonde balans vindt tussen zorg dragen voor de ander, jezelf en het goed doen van je werk? Wat doe je als je stressklachten ervaart en je op maandag met spanning een nieuwe week in gaat? 

In de Videotraining Vitaliteit helpen we je bij deze vragen en nemen we je mee in de onderwerpen ‘fysiek’, ‘omgeving’ en ‘psyche en gedrag’. Zowel theorie als kleine praktijkopdrachten passeren de revue.  

Misschien denk je: “vitaliteit is een thema waar ik eigenlijk niet veel mee heb. Ik ervaar geen stress of stressklachten”. Heken jij jezelf daarin? Dan willen we toch ook jou uitnodigen om mee te doen aan deze videotraining! Op het gebied van stress is er namelijk veel te winnen. Als je in een vroeg stadium weet wat je moet doen om te voorkomen dat je stressklachten krijgt, dan kun je daardoor zelfs (dreigende) uitval voorkomen.  

In deze trainingen word je bewust van de tools die je zelf in handen hebt voor het vergroten en behoud van je vitaliteit. We bouwen aan een vitale cultuur binnen jouw team en organisatie. Want vitaliteit is gezond voor jezelf én voor je team. 

Mocht je door willen praten over hoe je het geleerde in de praktijk brengt, dan kun je persoonlijke coaching ontvangen. We helpen je graag verder. 

Wat kun je verwachten?

Bij opgave komt de eerste video jouw kant op. In ongeveer 10 minuten wordt je meegenomen in het desbetreffende thema. Tijdens en/ of na afloop krijg je korte opdrachtjes zodat je het geleerde meteen zelf en/of met je team kunt implementeren. Na de eerste video volgt 2 weken later de tweede en weer 2 weken later de derde. Bij vragen of behoefte aan coaching kun je contact opnemen met Xpertisecentrum TijdVoorActie.

Vul hieronder je gegevens in om de vitaliteitstraining aan te vragen!