Webinar 29 juni: succesvol verbinden van generaties binnen je organisatie

Je herkent dit vast in je dagelijks werk: na verschillende lock-downs is het nóg moeilijker geworden om jonge vrijwilligers te bereiken. Hoe word je nou een organisatie waar jongeren graag aan bijdragen? Tegelijkertijd werd in deze periode opnieuw zichtbaar dat ouderen behoefte hebben aan fysiek contact, maar die ontmoetingen ontstaan helaas niet vanzelf. Hoe zorg je er voor dat je verschillende generaties succesvol kunt verbinden zodat zij de samenleving vormgeven? 
 
In een webinar van 75 minuten, van 11.00 uur tot 12.15 uur nemen we je mee in de inzichten die we hebben opgedaan over het verbinden van jong en oud en het betrekken van jongeren bij jouw organisatie. Na deze webinar kun jij met alle tips en trics meteen aan de slag!  

Aanmelden webinar 29 juni

Naam(Vereist)
We zijn benieuwd hoever jouw organisatie is in het verbinden van organisaties. Hieronder stellen we enkele vragen om het webinar zo relevant mogelijk voor jou te maken.
In onze organisatie is plek voor medewerkers van een nieuwe generatie en staan we open voor de verandering die zij nodig hebben
Mijn organisatie staat voor de uitdaging om
Ik ontvang graag nieuwsbrieven van het XpertiseCentrum van TijdVoorActie met inspirerende content over het duurzaam activeren van jongeren, het verbinden van jong en oud en het werven van jongeren.

Sectie-einde

Meest gelezen