Vacature Projectmedewerker Maatschappelijke Diensttijd

Kom bij ons werken als Projectmedewerker MDT - Bouw mee aan een betere samenleving

28-32 uur

Welkom bij TijdVoorActie, een bruisende organisatie die jongeren duurzaam activeert om zich in te zetten voor een ander in de samenleving. Wil jij een afwisselende en maatschappelijk relevante rol vervullen? Sluit je dan aan bij ons enthousiaste team en maak het verschil!

Over ons – Jongeren zijn van betekenis

Bij TijdVoorActie geloven we in de kracht van jongeren. Wij zien jongeren als waardevolle individuen die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Het doen van vrijwilligerswerk biedt hun de kans om waardevolle levenslessen te leren, vaardigheden te ontwikkelen en een positieve impact te hebben op de gemeenschap. Om dat te bewerkstelligen werken we samen met jongeren vrijwilligersnetwerken, scholen, maatschappelijke organisaties, gemeenten, fondsen en partners zoals vereniging NOV, MDT, ministeries van OCW, VWS en Defensie. Dat doen we, heel praktisch, door verschillende programma’s aan te bieden. De Maatschappelijke Diensttijd (MDT) maakt het mogelijk dat jongeren zich inzetten voor de samenleving en betekenisvolle relaties aangaan waardoor ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen.

Wat ga jij doen? - Jouw rol als Projectmedewerker MDT

Als projectmedewerker ben jij de schakel tussen de lokale jongerennetwerken en onze programma's MDT YourCube en MDT Onderwijs. Daarbij ben jij de ultieme ondersteuningskampioen voor onze projectleiders en programmanager. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten, het bijwerken van administratieve zaken en het waarborgen van up-to-date gegevens. Daarnaast faciliteer je bijeenkomsten, zoals de inspiratiedagen voor onze netwerken, en neem je actief deel aan het onderzoeken en verduidelijken van zaken. In deze rol draag je specifieke verantwoordelijkheden zoals het bewaken van de voortgang, het ontwikkelen van ondersteunend materiaal en het beheren van de online projectomgeving. Deze functie vereist zowel nauwkeurigheid en administratieve vaardigheden als het vermogen om relaties op te bouwen met de netwerken en bijeenkomsten voor hen te organiseren. En dat past jou.
Kortom, Jij, en jouw MDT-teamleden zorgen voor een duurzaam MDT-programma dat bijdraagt aan een betere toekomst voor jongeren en de samenleving als geheel.

Wie zoeken we? - Jouw profiel

Als nauwkeurige en georganiseerde professional, ben jij bedreven in het bijhouden van de administratie en heb je de nodige digitale vaardigheden en skills om online omgevingen effectief te beheren. Als spin in het web regel en organiseer je graag en neem je initiatief waar nodig.

Kortom, jij bent:

  • Een initiatiefnemer die ziet wat er moet gebeuren. Daarbij weet je de werkzaamheden zelfstandig (in) te plannen.
  • Punctueel, nauwgezet en voor het controleren van data, lijstweergaven en overeenkomsten draai jij je hand niet om. Fouten weet jij te traceren en bespreekbaar te maken.
  • Handig met Excel en niet vies van automatisering. Bij TijdVoorActie werken we met Microsoft Dynamics, Power BI, Outlook, Teams en SharePoint en andere apps van Microsoft. Je weet hierin gemakkelijk je weg te vinden. Gedegen basiskennis hierin is een pré.
  • Iemand die ervan houdt om te organiseren, te regelen en je pakt graag die ‘spin in het web’ rol.
  • Een bekwame professional. Want, diploma's zijn leuk, maar bij ons draait het vooral om jouw skills. Dus of je nu een masters hebt in ervaring of een diploma in levenslessen, we horen graag van je! En als je toevallig ook wat officiële papieren hebt (hbo werk- en denkniveau), is dat mooi meegenomen.

Wat bieden wij jou? - Samen groeien en impact maken

Bij TijdVoorActie bieden we jou een inspirerende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een hecht team, waar iedereen elkaar kent, we elkaar versterken en successen samen vieren. In ons dynamische bestaan, waarin de wereld veel van ons vraagt, hechten we grote waarde aan het menselijke aspect. Daarom beginnen we de week gezamenlijk op maandag met inspiratie en bezinning en het delen van waarden. Dit doen wij vanuit een christelijke levensovertuiging. Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal gemeentelijk pand op een aantrekkelijke locatie, op slechts 3 minuten loopafstand van station Ede-Wageningen. Je loopt bovendien in een paar minuten het bos in. Heerlijk! Als je wilt kun je hybride werken en het is helemaal ok om je eigen werkuren handig in te delen voor een optimale werk-privé balans. En vergeet onze melkopschuimer niet. Hallo perfecte cappuccino!

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je ook goed bij TijdVoorActie. Highlights uit de CAO Sociaal werk zijn bijvoorbeeld:

  • Een aantrekkelijk salaris. De CAO Sociaal Werk biedt een aantrekkelijk en competitief salaris, en het voorziet vaak in regelmatige loonsverhogingen om je salaris in lijn te houden met economische ontwikkelingen. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 3.035 tot maximaal € 3.745 bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Sociaal Werk, schaal 8. De functie is voor 28-32 uur per week. In eerste instantie bieden we je een contract van een jaar, met intentie deze te verlengen. Uiteraard gaan we graag het gesprek met je aan als hier vragen over zijn.
  • Individueel Keuze Budget. Met het IKB kun je jouw arbeidsvoorwaarden voor een groot deel zelf samenstellen. Het IKB kun je bijvoorbeeld gebruiken voor extra verlofdagen, extra salaris of een opleiding. Onderdeel van IKB zijn o.a. vakantieverlof 8%, een eindejaarsuitkering 8,3% en 26 uur bovenwettelijk verlof op basis van een voltijd dienstverband.
  • Lekker op vakantie? Je ontvangt 144 uur wettelijk vakantieverlof. Ben je 30 jaar of ouder? Dan ontvang je nog extra verlofuren, de zogenaamde vitaliteitsuren. Daarnaast heb je recht op (deels) doorbetaald ouderschapsverlof en kun je via het IKB zelf nog extra verlof opbouwen als je dat wilt.
  • Uitstekend pensioen. Je profiteert van een uitstekende pensioenregeling- en opbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Procedure

Solliciteren kan tot vrijdag 15 september. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. De gesprekken worden gehouden op 18 en 21 september.

Solliciteer nu!

Wil je solliciteren? Leuk! Stuur dan je motivatie en cv naar Ilse Zwart, Programmamanager MDT via vacature@tijdvooractie.nl. Mocht solliciteren voor jou nog een te grote stap zijn, aarzel dan niet om ons telefonisch te benaderen. We helpen je graag verder! Je kunt Ilse bellen op +31 6 25275205.

Wij zien jouw reactie graag tegemoet!