Vacature junior communicatiemedewerker

TijdVoorActie inspireert en activeert jongeren om van betekenis te zijn voor een ander. Of, beter gezegd: jij inspireert en activeert jongeren om van betekenis te zijn voor een ander. Wij zoeken een enthousiaste junior communicatiemedewerker met een focus op het maken én delen van toffe content op de social media kanalen van TijdVoorActie.

Wat zoeken we?
Als junior communicatiemedewerker maak je laagdrempelige, gedurfde en stoere content en zet je die in voor de verschillende social media kanalen van TijdVoorActie, waaronder OranjeHelpers. Je hebt oog voor doelgroepen, kunt daar makkelijk tussen schakelen en bent in staat om content op creatieve wijze te (her)gebruiken.

Jouw inspanningen resulteren in meer volgers, meer bekendheid en meer activatie. Door jou zijn er meer jongeren die ervoor kiezen het verschil te maken voor kwetsbaren in zijn of haar omgeving. Tof toch?

Wat bieden we?
We zijn een snelgroeiende landelijke jongerenorganisatie, en houden kantoor in Ede. Het team van TijdVoorActie bestaat uit enthousiaste, betrokken en ambitieuze collega’s. In de functie van junior communicatiemedewerker heb je de ruimte om – in afstemming met collega’s – je uren flexibel in te delen. We bieden een dienstverband van 16 tot 20 uur per week, salarisschaal 6 van de COA Sociaal Werk.

Je wordt begeleid door een ervaren communicatieprofessional en er is veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Op dit moment werken we voornamelijk thuis. Zo gauw het weer mogelijk is, werken we graag samen op kantoor!

Wat vragen we?
We zijn op zoek naar iemand die:

  • Met een journalistieke of communicatieachtergrond meer wil leren over het communicatievak en mee wil bouwen aan TijdVoorActie;
  • gevoel heeft voor vormgeving en taal;
  • creatief is en flexibel;
  • enige ervaring heeft in social media, wordpress etc;
  • handig is in het eigen maken van tools zoals Canva;

Solliciteren?
Heb je interesse? Stuur je cv naar personeel@tijdvooractie.nl voor maandag 14 juni en we komen graag met je in contact! Heb jij nog vragen? Neem contact op met Marieke Joosten (communicatieadviseur) via mariekejoosten@tijdvooractie.nl of 06 543 22 596

Meest gelezen