TijdVoorActie zoekt enthousiaste projectmedewerker MDT voor 28 tot 32 uur per week

Voor onze twee MDT programma’s, MDT YourCube en MDT Onderwijs zoeken wij een enthousiaste en organisatorische projectmedewerker.

Waarom werken als Projectmedewerker MDT bij TijdVoorActie?
Je zet jouw organisatietalent en ondersteuning graag in zodat jongeren hun bijdrage kunnen leveren aan de samenleving van vandaag en morgen. Je vindt het leuk om te werken in een team met veel dynamiek en ruimte voor eigen initiatief. Jouw inzet doet ertoe!

Wat je doet?
Je ondersteunt de jongerenvrijwilligersnetwerken met het behalen van hun doelen. Je werkt daarin nauw samen met de lokale MDT-coördinatoren en met deelnemende scholen. Je bent onderdeel van het landelijke MDT-team en ondersteunt de programmamanager en projectleiders. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor specifieke taken, denk hierbij aan: het (door)ontwikkelen van projectmaterialen, bewaken van de voortgang, het organiseren van projectbijeenkomsten, het adviseren van de lokale uitvoerders, het ontwikkelen van kennismateriaal en het beheren van de online projectomgeving.

Wat hebben we jou te bieden?
Een uitdagende en maatschappelijk relevante rol in een organisatie die volop in ontwikkeling is. In de afgelopen jaren is de organisatie flink gegroeid en zijn er veel nieuwe programma’s en projecten ontwikkeld. Deze voeren we uit in een pand met allerlei andere maatschappelijk betrokken organisaties, naast station Ede-Wageningen.

TijdVoorActie gelooft in een samenleving waarin jongeren meedoen en mensen naar elkaar omzien. We werken vanuit christelijke waarden. Er is ruimte voor eigen ontwikkeling. We werken met een digitaal platform TijdVoorLeren, we voeren ontwikkelgesprekken en er is ruimte voor het volgen van cursussen en trainingen. We bieden je een plezierig werkklimaat met regelmatig team- en organisatie uitjes. Je werkt aan interessante en uitdagende programma’s die het verschil maken in levens van jongeren en de samenleving. Het dienstverband is voor 28-32 uur per week en we bieden een salaris in salarisschaal 8 van de CAO Sociaal Werk (tussen de € 2800,- en € 3400,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) op basis van jouw ervaring.

Wat vragen we van jou?
Je bent sociaal en communicatief vaardig. Zorgvuldig werken en pro-activiteit is kenmerkend voor jou. Daarnaast heb je organisatietalent en enige ervaring (tot 5 jaar) in een vergelijkbare rol. Een sociale, juridische opleiding of in de richting van onderwijs (MBO+/HBO niveau) is helpend bij het uitvoeren van deze rol net als het hebben van goede digitale skills (office 365). Je bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar.

Reageren op deze vacature kan tot 17 oktober. De gesprekken vinden 20 oktober plaats. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Ilse Zwart (06-25275205) of mail je vragen of sollicitatie naar vacature@tijdvooractie.nl. We horen graag van je.

Meest gelezen