TijdVoorActie zoekt een controller voor 24 tot 32 uur per week

Als controller bij TijdVoorActie zet jij je talenten graag in om de financiële administratie en rapportage verder te professionaliseren. Je stuurt een financieel medewerker aan, maar werkt zelf ook mee om de administratie up-to-date te houden. Je werkt samen met je collega’s met als doel jongeren te activeren om vrijwilligerswerk te doen in de maatschappij. Je bent onderdeel van het MT, dat bestaat uit directie en managers.

Dit bieden wij
We bieden een uitdagende en maatschappelijk relevante rol in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je wordt onderdeel van een team van jonge enthousiaste mensen waarbinnen veel ruimte is voor initiatief. In de afgelopen jaren is de organisatie flink gegroeid en zijn er veel nieuwe programma’s en projecten ontwikkeld. Deze voeren we uit in ons kantoor naast station Ede-Wageningen met andere maatschappelijk betrokken organisaties.

TijdVoorActie gelooft in een samenleving waarin jongeren meedoen en mensen naar elkaar omzien. We werken vanuit christelijke waarden. We bieden je een plezierig en informeel werkklimaat. We voeren regelmatig ontwikkelgesprekken en is er ruimte voor het volgen van cursussen en trainingen. Je ondersteunt vanuit jouw expertise interessante en uitdagende programma’s die het verschil maken in levens van jongeren en de samenleving.

We bieden je een dienstverband voor 24 tot 32 uur per week met een salaris in salarisschaal 11 van de CAO Sociaal Werk. Dit betekent een salaris tussen de € 3.518,- en € 4.599,- bruto per maand op basis van 36 uur per week op basis van jouw kennis en ervaring.

Werkzaamheden
Je verkrijgt en verschaft overzicht van de ontwikkeling van de financiële resultaten van de organisatie en de projecten. Verdere structurering en professionalisering van de financiële organisatie is een belangrijke doelstelling naast de verantwoordelijkheid voor de planning en control cyclus. Je draagt zorg voor periodieke financiële rapportages van de organisatie en de projecten, je stelt (project)begrotingen op, verzorgt jaarrekeningen en afrekeningen van subsidies en bijdragen.

Het opmaken van resultaat- en liquiditeitsprognoses behoort tot je takenpakket net als de verantwoordelijkheid voor de systematiek van kostentoerekeningen, uren en tarieven. Je bent verantwoordelijk voor de salarisadministratie en kent ook de weg met fiscale aangelegenheden en juridische aspecten en je fungeert als vraagbaak en financieel adviseur voor managementteam en directie. Je zorgt ervoor dat het financiële beleid in overeenstemming is met de strategische richting van de organisatie.

Profiel
Je pakt een leidende rol ten aanzien van de ontwikkeling van de financiële structuur van de organisatie. Je bent communicatief en weet op krachtige wijze het management, de directie en de Raad van Toezicht te adviseren. Met jouw financieel inzicht en juridische basiskennis weet je de administratie en rapportage verder te professionaliseren, op een wijze die passend is bij de wensen en behoeften van de organisatie. Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden, werkt en denkt op HBO-niveau en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een kleinere organisatie bij voorkeur in de welzijnssector.

We nodigen je uit om je sollicitatie te sturen naar vacature@tijdvooractie.nl voor 16 november 2022. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Jan Bruins (06-53398249) of mail je vragen naar vacature@tijdvooractie.nl. We horen graag van je!

Meest gelezen