TijdVoorActie zoekt een bevlogen communicatieprofessional voor 32 uur per week

Als communicatieprofessional bij TijdVoorActie zet jij je dagelijks in voor de zichtbaarheid en positionering van TijdVoorActie en haar programma’s en projecten. Jij ondersteunt programma’s en projecten die erop gericht zijn om jongeren vrijwillig in te zetten. Jouw inzet doet ertoe!

Wat je doet?
Als communicatieprofessional ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de huisstijl en het verhaal van TijdVoorActie binnen de verschillende evenementen en middelen. Je vertaalt deze huisstijl tevens door naar de verschillende submerken. Het ontwikkelen en (her) schrijven van snel aansprekende content en ondersteunen en organiseren van diverse events en middelen is onderdeel van je takenpakket. Je bent sparringpartner voor het uitzetten van strategische communicatie in projecten en coördineert en geeft input aan de realisatie van het jaarverslag. Daarnaast verzorg je doorontwikkeling van de nieuwe website en redigeer je strategische documenten.

Wat hebben wij jou te bieden?
TijdVoorActie gelooft in een samenleving waarin jongeren meedoen en mensen naar elkaar omzien. We werken vanuit christelijke waarden. In de afgelopen jaren hebben we meerdere interessante en uitdagende programma’s en projecten ontwikkeld die bijdragen aan de vrijwillige inzet van jongeren. De rol is een uitdagende en maatschappelijk relevant, in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je wordt onderdeel van een team van jonge enthousiaste mensen waarbinnen veel ruimte is voor initiatief en met een plezierig en informeel werkklimaat. We voeren regelmatig ontwikkelgesprekken en is er ruimte voor het volgen van cursussen en trainingen via ons online leerplatform TijdVoorActie. We bieden je een dienstverband 32 uur per week met een salaris in salarisschaal 9 van de CAO Sociaal Werk. Dit betekent, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een salaris tussen de € 3298,- en € 4219,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Samen met de manager van de staforganisatie zet je de lijnen uit voor de communicatiestrategie, en deze geef je vorm. Op dit moment voer je zelf alle communicatiewerkzaamheden en taken uit, in de toekomst hopen we verder te kunnen bouwen aan het communicatieteam.

Wat vragen we van jou?
Het is fijn als je moeiteloos kan schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau en gevoel hebt voor tekst en beeld. Je kan met enthousiasme diverse projecten leiden en de organisatie vertegenwoordigen bij diverse netwerken en partners. De positionering en strategie van de communicatie van TijdVoorActie kan je mede-ontwikkelen en intern en extern uitdragen. Energie krijg je van het vormgeven en uitvoeren van communicatiewerkzaamheden. Je bent initiatiefrijk en  hebt ruime (5-10 jaar) ervaring in het adviseren op het gebied van communicatie.

Sollicitatieproces
We nodigen je uit om je sollicitatie te sturen naar vacature@tijdvooractie.nl vóór vrijdag 3 februari. Het sollicitatieproces bestaat uit twee gespreksrondes. Ronde 1 vindt plaats op maandag 13 februari en dinsdagochtend 14 februari en ronde twee op maandag 20 februari.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Maries van der Hek via 06-34153093 of mail je vragen naar vacature@tijdvooractie.nl. We horen graag van je!

Meest gelezen