Raad van Toezicht

TijdVoorActie is de jongeren vrijwilligersorganisatie in Nederland, met als doelstelling het duurzaam activeren van jongeren zodat zij zich inzetten voor de medemens. TijdVoorActie werkt actief samen met ministeries van VWS, OCW en Defensie en met partners als vereniging NOV. De komende jaren staat TijdVoorActie voor de uitdaging om de organisatie verder te ontwikkelen, de manier waarop jongeren zich vrijwillig inzetten verduurzamen en nieuwe manieren ontwikkelen om jongeren te verbinden en de samenleving van morgen te bouwen. In deze ontwikkeling wil TijdVoorActie haar Raad van Toezicht uitbreiden.

Wij zijn een organisatie die met veel passie werkt aan haar visie en missie. De Raad van Toezicht komt jaarlijks 5 keer samen. Omdat we ontmoeting en verbinding belangrijk vinden starten we deze vergaderingen geregeld met een maaltijd, hebben een inspirerende heidag en zijn bij de seizoenafsluiting met medewerkers. Binnen TijdVoorActie – en daarmee binnen de Raad van Toezicht – is er veel ruimte om te innoveren en je bijdrage te leveren.

« van 7 »

Vacatures
Op dit moment staan de volgende vacatures open binnen de Raad van Toezicht:

De toezichthouders van de Raad van Toezicht van de stichting ontvangen geen vergoeding. De directeur-bestuurder en medewerkers van de stichting worden beloond conform de salarisschalen van de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Vrijwillige medewerkers ontvangen in principe geen vergoeding. In voorkomende gevallen kan een vrijwilligersvergoeding worden gegeven.

Wil jij verder kennismaken met TijdVoorActie?
Hieronder verwijzen we je graag door naar relevante artikelen en pagina’s:

Voor meer informatie over de openstaande vacatures kun je contact opnemen met Eelke Dekens (Directeur-Bestuurder) via het nummer: 0625494056.

Marco van der Graaf, Voorzitter RvT

Jan Hordijk,  lid RvT

Gerdine Otten,            lid RvT

Gert ten Hoven,         lid RvT

Eelke Dekens, Bestuurder